Ervaring in rallysport sinds 1994

Philcars Rallysport - Wervik - Rallysport

Philcars Rallysport in Wervik is een belangrijke afdeling van Garage Philcars. Grondlegger Philippe Verhaeghe heeft een passie voor de rallysport en eveneens een jarenlange ervaring opgebouwd in het rallywereldje.

Historiek

Voordat hij Garage Philcars in 1994 opstartte, onderhield de zaakvoerder de wagens van het Belgische Crack rallyteam al ('90-'92). De rallysport te Wervik zit dus ingebakken dankzij professionele ervaring. Verhaeghe is zich sindsdien steeds meer op deze mechanische sport gaan richten.

Specialiteit: rallywagens bouwen

Het in opdracht opbouwen van een rallywagen - van kas- tot eindproduct een rallywagen opbouwen - is ondertussen onze specialiteit geworden. Daarnaast voorzien we iedereen van een hoogstaande service met een onomwonden advies op alle vlakken. Of het nu onderhoud of carrosseriewerk betreft of een volledig nieuwe wagen. U vraagt, wij kunnen vakbekwaam voldoen naar tevredenheid.

Rallyevents

Op bijna elke provinciale, nationale en vaak zelfs op internationale wedstrijden is het professionele team van Philcars Rallysport aanwezig in het servicepark om verscheidene teams in optimale conditie naar de finish te loodsen. Het organiseren van een rallysportevenement voor sponsoren, eventueel met tent en catering er bijgeleverd, behoort tevens tot de mogelijkheden.

Contact opnemen

Philcars is allround in de rallysport! Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie.