Geluwesesteenweg 17 A - 8940 Wervik
Tel : 056 31 01 27056 31 01 27     -     Gsm : 0475 27 00 510475 27 00 51     -     Fax : 056 31 01 26056 31 01 26

PHILCARS RALLYSPORT UIT WERVIK BEHANDELT

UW RALLYWAGENS MET ZORG

Contact

Shop navigation

De beste onderdelen voor uw wagen tegen de scherpste prijs

Garage Philcars Rallysport heeft een ruim assortiment aan auto-onderdelen tegen betaalbare prijzen voor u ter beschikking. We hebben specifieke onderdelen voor rallywagens te koop zodat u steeds meteen kan verder geholpen worden indien u stukken hebt en in panne staat. Verder hebben wij ook tweedehandsonderdelen voor u klaarliggen. Al deze onderdelen in Wervik zijn van de beste kwaliteit.

Auto-onderdelen

Wanneer u gepassioneerd bezig bent met rallysport, zal u ook regelmatig geconfronteerd worden met auto-onderdelen die aan vervanging toe zijn. Staat uw wagen in panne of is er dringend een onderhoud nodig? Dan kan u bij ons in Wervik of in onze webshop alle onderdelen vinden die u zoekt. Denk maar aan competitieremblokken en -koppelingen die uw wagen meteen weer operationeel maken. We hebben tevens een groot aanbod occasiononderdelen en dat voor de scherpste prijzen. Alle onderdelen zijn bovendien van topkwaliteit en in topconditie. Aarzel niet en neem een kijkje in ons assortiment. Hebt u verder nog vragen of wenst u professionele adviezen over bepaalde onderdelen? Dan staat ons team steeds klaar met de juiste informatie om u verder te helpen.

Andere diensten

Niet enkel voor de aankoop van auto-onderdelen, maar ook voor andere diensten met betrekking tot voertuigen kan u bij ons terecht. Denk maar aan de verhuur van bestelwagens en rallywagens. Bekijk alvast onze foto’s in de fotogalerij en krijg een idee over onze aangeboden service. Hebt u verder interesse? Wilt u meer weten over de rallysport en bent u zelf gepassioneerd? Neem contact op via de contactpagina. Dat kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

Geen product gevonden